Ovoce
švestky
cukernatost 17-26 °Bx
kvašení cca 6-8 týdny + dokvašení 2-4 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 8-15 l 50% alkoholu
pěstitelé: Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – srpen / říjen
sezóna 2024 ukončena
⠀
borůvky
cukernatost 8-14 °Bx
kvašení cca 5-7 týdnů
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – červen / červenec
sezóna 2024 ukončena
⠀
maliny
cukernatost 7-14 °Bx
kvašení cca 5-7 týdnů
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – červen / červenec
sezóna 2024 ukončena
⠀
hruška „Konference“
cukernatost 14-18 °Bx
kvašení cca 4-6 týdny + dokvašení 2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-10 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – září/říjen
sezóna 2024 ukončena
⠀
hruška Williams
cukernatost 14-18 °Bx
kvašení cca 4-6 týdnů + dokvašení 2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-10 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko, Itálie, Maďarsko
předpokládaný odběr – červenec / srpen / září
sezóna 2024 ukončena
⠀
hruška Lucasova
cukernatost 11-14 °Bx
kvašení cca 4-6 týdny + dokvašení 2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-10 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – říjen až prosinec
nabídka jen pro minimální odběr 20 t
⠀
trnka – mražené
cukernatost 8-19 °Bx
kvašení cca 8-12 týdnů + dokvašení 2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 7,5-9 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko
předpokládaný odběr – září / listopad
sezóna 2024 ukončena
⠀
šipky – růže šípová (růže šípková) – mražené
cukernatost 8-18 °Bx
kvašení cca 6-8 týdnů + dokvašení 2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 8-9 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko
předpokládaný odběr – září / listopad
sezóna 2024 ukončena
⠀
dřínky – dřín obyčejný (cornus mas) – mražené
cukernatost 8-15 °Bx
kvašení cca 4-6 týdnů + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 7-9 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko
předpokládaný odběr – srpen / září
sezóna 2024 ukončena
⠀
jablka
cukernatost 10-15 °Bx
kvašení cca 5-10 týdny + dokvašení 2-4 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-10 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – září / říjen
nabídka jen pro minimální odběr 20 t
⠀
zemolez kamčatský
cukernatost 7-14 °Bx
kvašení cca 5-7 týdnů
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – červen / červenec
sezóna 2024 ukončena
⠀
aronie
cukernatost 16-26 °Bx
kvašení cca 6-8 týdnů
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 7-10 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – červenec / srpen
sezóna 2024 ukončena
⠀⠀
bez černý
cukernatost 6-12 °Bx
kvašení cca 5-7 týdnů + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 4-6 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko
předpokládaný odběr – srpen / září
sezóna 2024 ukončena
⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀
slivoň mirabelka
cukernatost 14-18 °Bx
kvašení cca 6-8 týdny + dokvašení 1-2 týdny
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 8-11 l 50% alkoholu
pěstitelé: Česko, Slovensko, Polsko,Madarsko
předpokládaný odběr – srpen / říjen
sezóna 2024 ukončena
⠀⠀ ⠀⠀
jahody
cukernatost 6-12 °Bx
kvašení cca 2-6 týdnů + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-8 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko
předpokládaný odběr – červen / červenec
minimální odběr 1 000 kg
sezóna 2024 ukončena
⠀
višně
cukernatost 14-22 °Bx
kvašení cca 2-3 týdny + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 6-10 l 50% alkoholu
pěstitelé: Česko, Slovensko, Maďarsko
předpokládaný odběr – červen / červenec
sezóna 2024 ukončena
⠀
meruňky
cukernatost 12-16 °Bx
kvašení cca 2-3 týdny + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-8 l 50% alkoholu
pěstitelé: Španielsko, Bulharsko, Řecko
minimální odběr 20 000 kg
sezóna 2024 ukončena
⠀
meruňky
cukernatost 12-16 °Bx
kvašení cca 2-3 týdny + dokvašení 1 týden
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 5-8 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko, Bulharsko, Řecko
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2024 ukončena
⠀
černý rybíz
cukernatost 12-16 °Bx
kvašení cca 6-7 týdnů
průměrný lihový výtěžek ze 100 kg ovoce cca 6-7 l 50% alkoholu
pěstitelé : Česko, Slovensko, Polsko
předpokládaný odběr – červen / červenec
sezóna 2024 ukončena
⠀
⠀
Ceny konkrétního ovoce závisejí od množství objednaného ovoce.
V případě zájmu o kamionové množství volejte ohledně ceny +420 774 818 820
Odběrná místa:
Česko – Podivín, okres Břeclav
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom